Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Vita trappsteg – hur du rengör och behåller färgen

Vita trappsteg ger ett elegant och fräscht intryck. Allt det vita gör att det ser rent och stilrent ut, ytan verkar större och trapporna ser nya ut. Det som är svårt med en vit trappa är dess underhåll och rengöring, speciellt eftersom märken och smuts tydligt syns på vita underlag. Dessa märken kan med tiden bli svåra att ta bort och på så sätt bli en varaktig fläck på din vackra vita trappa. Trappan kräver därför god skötsel och regelbunden rengöring för att förhindra detta.

Märken från gummisulor och skor kan enkelt tas bort med ett allrengöringsmedel. Använd en mjuk trasa och torka av det område som behöver rengöras. Torka i en cirkelrörelse. Nästa steg är att använda en annan ren trasa, att fukta den med vatten och sedan torka på samma område för att tvätta bort rengöringsmedlet. Torka därefter trappstegen ordentligt med en torr mopp eller trasa. Märken som är svårare att ta bort kan tvättas bort med vatten och en fläckborttagare av melaminskum. Fråga i din mataffär om de har det.

Före rengöringen är det alltid bäst att göra ett test på en liten yta, för att se vilken effekt rengöringsmedlet har på trappan. Tänk på att målade trappor kan bli mycket hala och att de därför måste hållas torra hela tiden.

Blev du lite nyfiken och vill veta mer om trappstädning? Mycket av den information du söker bör du hitta om du går in på http://www.trappstädning.biz och kollar runt.

Related posts:

  1. Tandblekning

Comments are closed.