Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Tempur bäddmadrass för en skön natt

Man brukar säga att man bör lägga ordentligt med omtanke på sin säng eftersom man spenderar en tredjedel av sitt liv i den. Och egentligen lägger allt för många människor alldeles för lite omtanke och tanke på sin säng och hur de sover. Det är ungefär som om bara för att vi inte är vid medvetande när vi sover så finns inte våra kroppar. Men de finns och det känner vi av på morgonen. Har vi legat det minsta fel så känns det i kroppen. Många människor går runt och har ont i rygg och axlar för att de helt enkelt ligger fel.
En Tempurmadrass är idag det bästa alternativet för att garantera att man ligger rätt i sängen.
Ämnet Tempur utvecklades från början av NASAs rymdprogram men kom snabbt att börja användas av sjukvården och långvården för sin enorma komfort. Framförallt för patienter som blivit sängliggande under lång tid är Tempurmadrasser idealiska då de på olika sätt ökar komforten och motverkar liggsår. Bland annat för att även blodcirkulationen förbättras av sömn på en Tempurmadrass.
Trettiotusen ryggspecialister rekommenderar Tempus bäddmadrass för din rygg – vilket säger en del.
Tempur är ett skumplastliknande material som anpassar sig efter kroppens form och ser till att din rygg och kropp hamnar i en naturlig position när du sover. Även temperaturen bevaras av en Tempurmadrass. Vill du läsa mer om Tempurmadrasser och andra produkter som är ergonomiskt bra för rygg och kropp kan du gå in på www.ergonomifakta.se.

http://www.ergonomifakta.se/tempur-baddmadrass/

http://www.ergonomifakta.se/tempur-pedic/

Related posts:

  1. Linser, Varför inte yla mot månen i natt?

Comments are closed.