Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Tag saken i egna tänder och skaffa dig ett skinande vitt leende

Tag saken i egna tänder och skaffa dig ett skinande vitt leende
Förr behövde man gå till tandläkare eller annan legitimerad tandspecialist för att skaffa sig ett gnistrande vitt leende. Detta var både dyrt, komplicerat och tidskrävande. Endast de med gott om pengar och stort behov av att se riktigt bra ut la ner de pengarna och den tiden som behövdes till detta. Idag har ny teknik och nya distributionsvägar gjort att tandblekning är något du kan fixa själv – hemma.
Via internet finns det flera alternativ att välja mellan om du vill – så att säga – sa saken i egna tänder. När du köper ett tandblekningsset via nätet får du allt du behöver för att tillverka egna tandskenor och de kemikalier som sedan behövs. Vanligtvis handlar det om karbamid peroxid. Det finns även en variant som baseras på hydrogen peroxid som sägs vara både effektivare och mer snabbverkande. Produkter Stella White Professional använder sig av detta ämne.
Om du är osäker på hur du går till väga kring detta kan du besöka www.tandblekningarna.se som har många artiklar som behandlar ämnet. Bland annat om dessa produkter där du bleker tänderna själv hemma.
Tillexempel är det genomgående rådet att du först måste se till att dina tänder och ditt tandkött är helt och friskt innan du påbörjar en behandling. Risken är annars mycket stor att kemikalierna tränger in där de inte hör hemma och ställer till skada.
Det är lika starkt rekommenderat att du även efter behandlingen fortsätter hålla en god tandhygien. Detta för att slippa upprepa denna procedur allt för ofta – vilket sliter på tänderna i det långa loppet. Du kan också undvika vissa konsumtionsvaror som vin, cigaretter, snus och kaffe – vilka är de klart största bovarna när det handlar om att missfärga tänder. Gå in på www.tandblekningarna.se och läs mer.

Related posts:

  1. Tandblekning hemma
  2. Prova Tandblekning på nätet
  3. Tandblekning

Comments are closed.