Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Behöver du städtjänster i hemmet?

Behöver du hjälp med städtjänster i hemmet? Anlita Rent Hemma – städföretaget i Storstockholm som erbjuder högkvalitativa tjänster till ett mycket lågt pris. Surfa in på Renthemma.se och boka en provstädning för endast 99 kronor i timmen.

Att bli kund hos Rent Hemma är mycket enkelt. Gå bara in på Renthemma.se och fyll i kontaktformuläret samt ange vilken dag du vill få städning utförd. I normalfallet bör du boka din städning 2 till 20 arbetsdagar i förväg.

De låga priserna som Rent Hemma kan erbjuda är ett resultat av ett välskött företag och möjligheten för dig som kund att göra RUT-avdrag. Måndagar och tisdagar kostar det 159 kronor i timmen att anlita Rent Hemma och onsdagar till fredagar är kostnaden på 175 kronor i timmen.

Du väljer själv ifall du vill få besök av Rent Hemma varje, varannan eller var fjärde vecka. Om du anlitar Rent Hemma var fjärde vecka ligger priset på 175 kronor i timmen hela veckan. Rent Hemma kan också bokas in för storstädningar, vilket kostar 189 kronor i timmen.

Som kund hos Rent Hemma kan du alltid känna dig trygg. Samtliga i personalen har tidigare erfarenhet av städning. Självklart är också Rent Hemma också ordentligt försäkrade.

Vad som ingår i hemstädning kan du i detalj av läsa om på företagets hemsida. Men självklart kan du som kund också beställa andra typer av städning som inte ingår i det generella utbudet av tjänster.

Kontakta Rent Hemma redan idag! Förutom kontaktformuläret på hemsidan når du Rent Hemma på telefonnummer 08-120 509 10. Du kan också skicka ett mejl till info@renthemma.se.

Related posts:

  1. Just nu kan du hitta en rad olika firmor som erbjuder städtjänster
  2. Private: Allra Finans, De allra flesta av oss behöver låna pengar
  3. behöver studielånet drygas ut ?
  4. Nu behöver du inte frysa längre! Köp ett plagg från Canada Goose
  5. Städning och städhjälp

Comments are closed.