Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Solglasögon från Billabong

Solglasögon från Billabong
Billabong International är ett klädföretag som grundades 1973 av Gordon och Rena Merchant. Namnet Billabong kom från det stillastående vatten som kan finnas vid en vattenväg.
Billabong säljer även annat än kläder, men under andra varumärken: surftillbehör under märket Palmers Surf, skor under märket Von Zipper, våtdräkter under märket Xcel samt skridskor och vintersport under varumärket Element.
Den senaste tiden har dock Billabong gått lite sämre och nyligen har de påbörjat stora omstruktureringar för att företaget ska hålla igång. Det innebär att många av deras över 600 butiker världen över kommer att stängas och olika delar av företaget kommer att säljas ut så att de kommer att återgå till sitt huvudområde. Dock kommer varumärkena de drivit att finnas kvar, men i annan regi – som är ganska vanligt med varumärken. Ovanligt få varumärken produceras av det företag som en gång etablerade det.
Bland annat kommer Billabongs solglasögon tillverkning att säljas ut – i dagsläget är det dock inte klart vem som ska köpa upp den delen av företaget. Men oavsett vem det blir kommer Billabongs kvalité och stil att bibehållas som lett till solglasögonens popularitet. Om du tillhör dem som alltid gillat Billabongs solglasögon och gärna vill skaffa dig ett par nya – till ett bra pris - kan du gå in på http://www.solglasogonmode.se/. På den sidan hittar du även solglasögon från en lång rad tillverkare av solglasögon. Eller vad sägs till exempel om solglasögon från Timberland, Von Zipper, Zoo York, Active Wear, Barton Perreira, Byblos, Dirty Dog eller Tapout.

Related posts:

  1. Fotopapper från Epson
  2. Ringar från Snö
  3. Glasögon från Yves Saint Laurent
  4. Glasögon på nätet
  5. Hitta tillbehör till din Epsonskrivar på Crossprint.ch

Comments are closed.