Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Så skyddar du ditt laminatgolv

Ditt nya laminatgolv är installerat och det ser riktigt bra och fantastiskt ut. Men för att hålla det fräscht och hållbart i många år måste du vara noga med att underhålla det på rätt sätt. Laminatgolv kan vara känsliga för repor, bucklor, skav, och andra typer av skador – särskilt i områden där man går mycket.

Här är de saker som du måste göra för att skydda ditt nya laminatgolv så du får år av varaktig skönhet:

Sätt tassar på undersidan av dina möbler. Detta kommer att bidra till att förhindra att fötterna på dina möbler eller andra vassa hörn och delar skrapar mot ditt laminatgolv.

Lyft möbler istället för att dra dem när du flyttar runt.

Fråga vänner eller familj att hjälpa dig med att lyfta möbler som är för stora eller tunga för dig att flytta själv.

Du kan också placera mattor under möbler för att förhindra repor och skrap på dina laminatgolv.

Placera entrémattor vid dina dörröppningar. Detta gör att du och andra människor kan torka av fötterna innan de går in i ditt hem och minskar risken för smuts och annat skräp från skor från att skrapa laminatgolvet.

Du vill kanske veta var du kan läsa mer om golvläggning? Du bör hitta vad du söker om du surfar in på www.golvläggning.com. Detta är en mycket bra sida att starta på när du vill fördjupa dig i ämnet. Här finns också en jämförelsetjänst mellan hantverkare, om du känner att du behöver bra, men prisvärd, hjälp.

Related posts:

  1. Mät halten av radon i ditt hem innan sanering.

Comments are closed.