Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

När Jens Saltin lämnade toppjobbet på Klarna var det många

När Jens Saltin lämnade toppjobbet på Klarna var det många som undrade vilket som skulle bli nästa steg i den framgångsrike svenskens karriär. Svaret: Steven, en app som ska göra det enklare att hantera gruppbetalningar.

Appen, som Jens Saltin tagit fram tillsammans med systemutvecklaren Fredrik Olofsson, lanseras under våren 2018. Och givet den geniala idén kommer Steven att bli en lika självklar nedladdning till din telefon, som Swish är idag.
Jens Saltin har en mastersexamen i ekonomi, från Handelshögskolan i Stockholm. Och efter studierna arbetade Saltin bland annat på en hedgefond i Kalifornien samt för Goldman Sachs i London.

Under sju års tid hade Saltin flera ansvarsfyllda poster inom Klarna, först med Klarna Mobil och sedan i Holland. När han lämnade företaget innehade han chefskapet för den viktiga marknaden Storbritannien. Så att Saltin har lång erfarenhet, när det kommer till smarta betallösningar, råder det knappast någon tvekan om.

Appen Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven”, kan med fördel användas när du och ett större sällskap går på restaurang, arrangerar en stor fest eller egentligen vid varje tillfälle där det är många som ska betala.

Med Steven blir det enkelt att se vilka som betalat sin del av kakan – och vilka som inte gjort det! Genom appen blir det helt enkelt lättare att arrangera saker. Och man slipper också de pinsamheter som uppstår när man ska påminna någon i sällskapet om att en betalning saknas.

Givet Jens Saltins erfarenhet och innovationskraft, tillsammans med systemutvecklaren Fredrik Olofsson, så tyder allting på att appen Steven kommer att bli en succé. För vem vill väl inte att gruppbetalningar ska ske så smidigt som möjligt? Glöm inte att ladda ner Steven så snart du har möjlighet, samt påminna dina vänner om att göra samma sak!

No related posts.

Comments are closed.