Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Letar du efter en duktig sjukgymnast i Uppsala-området?

Letar du efter en duktig sjukgymnast i Uppsala-området? Då kan du vända dig till företaget Rehabfysio, som erbjuder en rad olika former av behandlingar. Bakom företaget, vars lokaler ligger på adressen Sjukhusvägen 2, i Uppsala, står Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast.

Rehabfysio erbjuder behandlingar som mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet, ledmobilisering, akupunktur och ”dry needling”, tejpning, elbehandling (TENS och NMES) och specifik anpassad träning.

Att uppsöka en sjukgymnast är alltid en klok idé, oavsett om du lider av en skada, sjukdom eller annan åkomma – eller om du faktiskt känner dig helt frisk. För en sjukgymnast arbetar inte bara med att bota och lindra utan även att förebygga problem.

Det kan finnas en rad olika skäl till att man söker sig till en sjukgymnast, allt ifrån att man har rört sig för mycket, och överansträngt sig, till att man har en alldeles för stillasittande livsstil. Viktigt är att komma ihåg är dock att din kropp ska följa med dig hela livet. Och då gäller det att ha med sig verktygen som gör att den gör just det.

Och detta är något som Katja Kvarnström på Rehabfysio verkligen kan hjälpa dig med. Med sin breda utbildningsbas, vilken bland annat innefattar studier i idrottsmedicin, ortopedisk medicin och podiatri, så kan Kvarnström hjälpa dig att komma tillrätta med din kropp.

Patientavgiften för att uppsöka Rehabfysio ligger på 150 kronor. Frikort gäller och är du under 20 år, så är det kostnadsfritt. Du behöver ingen remiss. Har du fler frågor som rör sjukgymnastik och Rehabfysio?

Tveka då inte att ta kontakt med Katja Kvarnström! Du når Rehabfysio på telefonnummer 070-383 29 94 och på mejladressen rehabfysio@gmail.com. Glöm inte att du även kan göra din tidsbokning direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se.

No related posts.

Comments are closed.