Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Just nu kan du hitta en rad olika firmor som erbjuder städtjänster

Just nu kan du hitta en rad olika firmor som erbjuder städtjänster. Vissa företagare anställer personal för normal städning; bland annat för att städa toaletter, slänga skräp, dammsuga, torka golv, damma och liknande. Andra kräver mer specialiserade tjänster, som polering av golv, städning av fönster och glas på kontoret, städning av mattor m.m. Oavsett vilken typ av städtjänster som du eller ditt företag behöver, är det viktigt att du känner till riktlinjerna för hur du väljer den bästa städfirman.

Du bör först och främst välja ett företag som är professionellt och har gott rykte. Kontrollera att de har regelbundna kunder och bra recensioner från tidigare kunder. Företaget ska ha en försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå vid städningen av din arbetsplats. Du bör också se till att deras personal är utbildad i hur man använder specifika produkter och kemikalier, och att man följer god säkerhetsstandard.

En bra städfirma bör ha kapacitet att regelbundet kontrollera sin personal, för att se till att de följer de strikta normerna för kontorsstädning. Firman bör också veta hur man kommunicerar med dig som kund, för att ta reda på om du är nöjd med den typ av tjänst som erbjuds.

När du har hittat en kontorsstädningsfirma som du tycker verkar passa för ditt företag, är det en god idé att först begära ett kostnadsförslag. De kommer då som regel att ge dig ett pris per timme eller per utfört jobb. Firman bör också ange hur lång tid de behöver för att utföra arbetet och hur ofta det kommer att ske, hur många anställda de kommer att använda för städningen och så vidare.

Med en bra kontorsstädfirma får du ett välstädat kontor och en trevligare arbetsmiljö. Vill du hitta de bästa kontorsstädarna i Sverige? Besök www.kontorsstädning.org.

Related posts:

  1. HRM Solutions och de olika tjänster som kan hjälpa ditt företag att växa

Comments are closed.