Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Hur man uppskattar kostnader för kontorsflytt

Kontorsflytt kräver att du spenderar pengar före och efter flyttning. Detta kan fresta dig till att flytta kontoret på egen hand, men gör inte det. Anlita alltid en ansedd flyttfirma som har många års erfarenhet av kontorsflytt att göra det åt dig.
För att göra en uppskattning av kostnader av den framtida flytten, tänk på eventuella reparationer eller konstruktion som du behöver på det nya kontoret. Du kan göra en deal med din vaktmästare eller mäklare om att hyra en professionell och få en offert.
När det kommer till det gamla kontoret, gör en inventering av alla objekt, oavsett om de ska flyttas med till det nya kontoret eller inte. Det som inte ska med kan du enkelt sälja. Gör även en lista på möjliga uppgraderingar. Se till att få en försäkring från din flyttfirma efter att du har gjort en lista på sakerna som ska flyttas. Gör också en uppskattning på din potentiella produktivitetsförlust som kan inträffa under flytten.
Och naturligtvis, glöm inte att informera dina kunder om flytten. Detta kommer återigen att kosta pengar, eftersom du kommer att skicka ut pressmeddelanden, brev, nytryck av grejor med den nya adressen, reklamartiklar etc.
Om en flytt tar lång tid kan du förlora mycket mer pengar i produktionsförlust än om du gör rätt investeringar kring flytten – så den blir snabb, problemfri och får igång dig snabbt igen.
Du kan läsa mer om detta på http://www.företagsflytt.com om du blev intresserad.

No related posts.

Comments are closed.