Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Gå ner i vikt med bantningsmedel

Marknaden för bantningsmedel är lika stor som skiftande. Det finns mer och mindre seriösa produkter som säljs till de som gärna vill förlora i vikt. Olika produkter fungerar på olika sätt men inget medel kan få dig att gå ned i vikt om ditt intag av kalorier är större än de du förbränner. Bantningsmedel överlag är endast en hjälp på vägen – som att boosta din motion eller diet. Mer om detta på  viktexpert.se.
Efedrin är ett medel som förr var mycket populärt som bantningsmedel då det ökar förbränningen och dämpar hungerkänslorna. Dock är det idag dopingklassat och har en del bieffekter som sömnlöshet och extra påfrestningar på hjärtat.
Reductil är ett medel som bidrar till minskad vikt, men som egentligen är framtaget som antidepressivt medel.
Xenical förhindrar kroppens upptagningsförmåga av fett. Problemet med detta är att kroppen behöver vissa fetter, utan vilka vår hälsa försämras. Bland annat behöver våra blodkärl en viss mängd fett för att fungera bra.
Det finns en lång rad bantningsmedel på den officiella och inofficiella marknaden. De är olika effektiva och olika farliga. Månar du om din hälsa bör du endast använda dem som är godkända av läkemedelsverket – och följa de anvisningar och doseringar som anges. Vill du uppnå bäst resultat ska du följa en sund diet, motionera och röra på dig på ett bra sätt – och endast komplettera med bantningsmedel för att få en extra hjälp.
Vill du lära dig mer om olika sätt att gå ner i vikt på kan du besöka www.viktexpert.se.

Related posts:

  1. Gå ner i vikt med viktminskning
  2. Gå ned i Vikt
  3. Gå ner i vikt

Comments are closed.