Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Fotboll är bäst att uppleva från läktarplats

Fotboll är bäst att uppleva från läktarplats! Letar du efter en fotbollsresa? Då ska du kolla in det svenska sportreseföretaget Steve Perryman. Hos Steve Perryman hittar du snabbt och enkelt det du letar efter.

På företagets hemsida, steveperryman.se, hittar du en smidig sökfunktion där du endast behöver ange vilket lag du vill kolla på. Därefter letar Steve Perryman fram olika alternativ åt dig. Med Steve Perryman kan du njuta av matcher i tyska Bundesliga, spanska La Liga, italienska Serie A och engelska Premier League. Självklart kan det svenska sportreseföretaget även erbjuda biljetter till Champions League, såväl som till andra cupmatcher.

Funderar du på att ge bort en sportresa i present till en god vän? Det är lätt fixat! Allt du behöver göra är att dra iväg ett mejl till info@steveperryman.se så kommer du att få presentkortet hemskickat till dig.

Steve Perryman drog igång sin verksamhet 1997 och är stolt officiell samarbetspartner till Svenska Fotbollsförbundet sedan många år. Vidare är det bra att känna till att Steve Perryman är medlem i Svenska Resebyråföreningen och har ställda resegarantier till Kammarkollegiet.

Om du har några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till det svenska sportreseföretaget Steve Perryman, som nås på telefonnummer 0771-444 800. Öppettiderna är vardagar mellan kl 08:00 till 17:30 och perioden 1 maj till 31 juli, kl 08:00 till 17:00.

När du gör din bokning hos Steve Perryman kan du själv välja ifall du vill betala hela beloppet på en gång eller ifall du vill ha en faktura. Väljer du faktura så betalas en anmälningsavgift tio dagar efter bokning. Slutbetalning sker 14 dagar före avresa. Glöm inte heller att ange ditt Eurobonus-nummer när du bokar, så att du får poäng på flygresan.

 

Related posts:

  1. Ringar från Snö

Comments are closed.