Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Fördelar med “walk-in” badkar och duschar

Står du inför att renovera badrummet. Då finns det många beslut som måste tas, och de måste vara de rätta – annars kan det gå illa. Vattenskador och mögelskador är bara ett par av alla problem.
Att ha badkar och dusch som är “walk-in” eller ej, är ett av dessa beslut. Varför ha det?
Säkerhet är en av dess fördelar. Detta är en prioritering eftersom många olyckor inträffar i
badrummet. Det är inte bara för gamla eller små utan även för de som är i sina bästa år. Alla bör vara försiktig i badrummet. Golvet kan vara hat på grund av en ansamling av vatten, tvål och
schampo. Trots att det finns räfflingar i botten på många moderna badkar, som ska hjälpa en att komma i och ur, finns det fortfarande en risk när du lyfter en fot  under förflyttningen. Detta är anledningen till walk-in badkar och duschar kan vara ett bra alternativ för att minska risken för halka i badrummet.
Som termen antyder, behöver den du bara gå in för att ta ett bad. Detta innebär att det inte finns något krångel vid förflyttning samt en minskad risk att halka när man lyfter en fot och är ur
balans. En annan fördel med en sådan lösning i badrummet är bekvämligheten. När man ska ta sig ett bad vill man helst inte hålla med akrobatiska övningar, utan vill bara kunna glida ner bekvämt i ett bad. Du kan ha nytta av detta oavsett vilken ålder du är i och är därför ett hett tips inför din stundande badrumsrenovering.  Det finns fler frågor och fler beslut. Och det kan tänkas att du behöver lite råd och hjälp på vägen med detta.
Har du några frågor och vill läsa mer om badrumsrenovering kan du gå in på
www.badrumsrenovering.org

No related posts.

Comments are closed.