Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Efterkonstruktionsrengöring är ett måste.

 

Byggprojekt, oavsett dess längd, genererar alltid stora mängder damm. Detta lärde jag mig under tiden för min husrenovering. Dammet i mitt hus ockuperade alla möjliga vinklar och vrår. Den gången var jag så skräckslagen. Jag fick rådet att ringa ett byggplatsstädföretag men sparsamheten i mig vann. Jag bestämde mig för att sköta rengöringen själv och ringde mina släktingar och bad dem hjälpa. Jag bunkrade upp med läsk och chips för att göra städningen roligare. Efter nästan 16 timmar, såg det till slut okej ut och huset var redo att ta emot oss.

Jag kände mig riktigt stolt över mig själv eftersom jag hade sparat stora belopp genom att inte anställa en byggstädfirma. Och jag kunde istället använda de extra pengarna för att köpa möbler och annan inredning till mitt hus. Min familj och jag beslutade oss för att flytta in och njuta av vårt nyrenoverade hus. Men efter bara några dagar började min dotter hosta och sa att hon hade svårt att andas. Jag åkte i ilfart med henne till sjukhuset och de gjorde en del tester. Läkaren ställde massor av frågor och jag berättade för henne att vi nyligen hade renoverat vårt hus. Hon sa att min dotter hade ett astmaanfall och att det var på grund av för mycket damm.

Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden. För dem som gör renovering eller konstruktion rekommenderar jag att du kontaktar en professionell städfirma när det är klart. Besök http://www.byggstadning.org för att hitt en.

No related posts.

Comments are closed.