Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Det senaste inom seglarkläder och marint mode

Seglarshoppen är en nätbutik som erbjuder det bästa och det senaste inom seglarkläder och marint mode. De säljer även accessoarer och säkerhetstillbehör som flytvästar.

I damsortimentet hittar du pikétröjor, hoodies, kjolar, shorts, jackor, seglarbyxor och seglarskor. Samtliga de kläder som erbjuds kommer från noggrant utvalda varumärken som lever upp till de höga krav som ställs vid segling.

I herrsortimentet kan du hitta produkter ifrån Sail Racing, Henri Lloyd, Pelle P, Sebago, Baltic och Musto. Precis som för kvinnor erbjuds shorts, jackor, pikétröjor och seglarhandskar.

På Seglarshoppen finns också ett flertal accessoarer som behövs för livet till sjöss. Du hittar kepsar och solglasögon men också seglarhandskar och väskor. Många av de väskor som säljs är vattentäta och anpassade för att klara seglarlivet.

Seglarshoppen har också en avdelning som de kallar säkerhet. Här hittar du flytvästar för både dam, herr, barn och djur. Många vill idag ha med sig sin hund eller katt till sjöss vilket idag är möjligt att göra på ett säkert sätt genom Baltics snygga flytvästar i olika färger.

I kategorin ställ på Seglarshoppens hemsida hittar du de riktigt tåliga plaggen för den som arbetar inom sjölivet eller av andra anledningar ställer höga krav på de plagg som används vid seglingen.

Här finns jackor, byxor och våtdräkter och du hittar varumärkena Pelle P, Helly Hansen och Gill. Alla de plagg som har valts ut av Seglarshoppen har en hög standard både när det gäller funktion och design.

Du kan läsa detaljer om varje produkt på hemsidan så att du har möjlighet att göra ett medvetet val när du köper seglarkläder. När du sedan har bestämt dig för vad du vill handla är det bara att lägga i produkterna i din digitala varukorg.

När du handlar hos Seglarshoppen.se så är det viktigt för företaget att du känner dig trygg. De samarbetar med Klarna och erbjuder flera olika betalningsalternativ.

No related posts.

Comments are closed.