Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Berätta att lågan ännu brinner med hjälp av en blomma

Berätta att lågan ännu brinner med hjälp av en blomma
Ibland kan det vara mycket svårt att säga i ord vad hjärtat känner. Så länga man inte är en poet som kan måla djupa färger med orden kan man behöva hjälp att översätta det som hjärtat känner.
I det antika Asien fanns en gång något som kallades blomsterspråket, något som nådde Europa på 1700-talet och sedan levt kvar fram till våra dagar.
Blomsterspråket är ett sorts kodspråk där olika sorters blommor har olika betydelser. Även vilket antal blommor som sänds betyder något i blomsterspråket. Den blomsterkod som nog flest känner till är att sju rosor betyder: ”Jag älskar dig”. Men utöver detta finns det ett otal andra koder.

Gökärt
Du har levt med din partner en tid. Ännu frodas romantiken och förälskelsen – men det känns samtidigt som relationen håller på att gå in i ett annat stadium. Saker förändras och ni är inte helt säkra på vad det betyder. Din partner ställer frågor om vart relationen är på väg – och du vet inte. Men en sak vet du – även om du inte helt vet hur du ska berätta det på ett bra sätt. Berätta det med en blomma. Berätta det med en gökärt.
Gökärt betyder: ”Min kärlek ska inte svalna med åren.”

Blomsterspråket består av många olika koder där det mesta du vill säga som har med känslor att göra finns att förmedla. Många av de blommor som finns med i blomsterspråkets register kan du skicka via nätet till din vän eller älskade. Gå in påwww.skickablommorna.se. Här kan du göra en blomsterbeställning direkt på nätet och få dem skickade direkt till den du vill meddela dig till.
Du kan även använda http://www.skickablommorna.se/ för att skicka vanliga gratulationsblommor eller helt enkelt en blomstercheck på en födelsedag. Om du

No related posts.

Comments are closed.