Sajter inom hotell, resor och Flyg

Brasemb – Hotell & Flyg

Förråd & magasinering i Stockholm

Om man har för mycket grejer hemma blir det svårare att hitta det man behöver – och svårare att städa. För den som bor trångt är det värt att fundera på att magasinera en del av det man sällan använder, eller endast använder under en viss del av året. Det behöver inte vara så dyrt att hyra ett extra förrådsutrymme. Det handlar bara om att vända sig till rätt företag. Hos PickupStorage slipper du både deposition och bindningstid. Surfa in till PickupStorage.se och läs mer.

PickupStorage erbjuder inte bara prisvärd förvaring utan även en mängd andra tjänster. Här kan du få hjälp med hämtning, inpackning, emballering och bärhjälp. Hämtningen är dessutom gratis om du förvarar tre månader eller längre. Om du väljer att förvara under kortare tid betalar du endast 800 kr/timmen för hämtning. Vänd dig till PickupStorage så tar vi hand om allt det praktiska.

Hos PickupStorage är det enkelt att boka tjänster. Du gör det direkt på hemsidan – PickupStorage.se. Alternativt kan du skriva till kundsupport@pickupstorage.se eller ringa 010-888 52 78. Hos PickupStorage kommer alltid kunden först. Våra tjänster är så populära att vi kan utlova en 100 % nöjd kundgaranti.

När du inte behöver ditt förråd längre så hör du bara av dig och bokar tid för upphämtning eller utkörning. Svårare än så är det inte. Du behöver inte i förväg bestämma hur länge du vill förvara. För PickupStorage är det viktigt att erbjuda ett flexibelt system som kan anpassas efter kundens behov. Varför chansa? Vänd dig till http://www.pickupstorage.se/foretagslosningar/!

No related posts.

Comments are closed.